#vadjagkangora #TusenTack

Med vårt 52a inlägg i måndags (10 juli), har Vad Jag Kan Göra under ett år presenterat ett förslag per vecka på hur jag kan engagera mig i för att bidra till ett öppnare, mer solidariskt samhälle. Några av er har följt oss hela vägen, andra har tillkommit under året. Tillsammans delar vi samma grundläggande värdering; alla människors lika värde.

Även om vi som står bakom Vad Jag Kan Göra kommer att fortsätta vårt engagemang, i stort och i smått, så kommer vi att ägna Vad Jag Kan Göra lite mindre uppmärksamhet. Vi kommer inte att publicera nya förslag, men delar gärna vidare andras idéer om vad vi kan göra för att världen ska bli en lite bättre plats.

På bloggen finns också alla tidigare inlägg sparade. Facebook-sidan och bloggen kommer att finnas kvar, emellanåt publicerar vi säkerligen något.

Tusen tack!

padlocks-337569_1920.jpg
foto: meineresterampe / CC0 Public Domain

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s