Gå ihop med andra #vadjagkangora #52

VadJagKanGöra #52: Jag kan gå ihop med andra för att fortsätta kämpa för alla människors lika värde. När vi organiserar oss kan vi förflytta berg. Se på exempel som Jag är här, Vi står inte ut, Ingen människa är illegal, I Lindgrens anda.

Även om det är lätt att misströsta när hot och hat äter sig in i vårt samhälle, är det alldeles uppenbart att de solidariska krafterna kan göra det vi alldeles nyss trodde var mer eller mindre omöjligt. Men, vi får aldrig glömma att detta öppna samhälle är något som måste försvaras, dag för dag. Det gör vi gemensamt, det är ett gemensamt ansvar, där vi blir starka genom just detta enkla: tillsammans.

Länkar:

fist-1148029_1920.jpg
foto: WenPhotos / CC0 Public Domain 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s