Visa min ståndpunkt #vadjagkangora #51

VadJagKanGöra #51: Jag kan visa min ståndpunkt, genom att bära tydliga symboler. I en samtid där antidemokratiska krafter tränger sig in i vår gemensamma vardag, är det viktigt att visa solidaritet inte bara med de utsatta, utan också med varandra. Ett sätt att göra det, är att stå upp för humanistiska och solidariska ideal, där jämställdhet och jämlikhet är självklara mål. Jag kan visa min egen ståndpunkt för att ge andra stöd att göra detsamma.

FuckRasism.jpg
Foto: Patrik Hernwall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s