Tänka själv #vadjagkangora #47

VadJagKanGöra #47: Jag kan tänka själv, för att kunna stå upp mot manipulation och propaganda. I en samtid där nyhetskanaler tävlar om uppmärksamhet, är det lätt att söka sig till det redan bekanta. Och risken är då uppenbar att tanken stelnar. Jag behöver istället utmana mina egna föreställningar, för att kunna forma mig en stabil grund att stå på, där mina tankar är mina egna. Bäst gör jag det genom att ta del av olika perspektiv och aktivt söka min egen förståelse.

mammut.jpg
Foto: Patrik Hernwall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s