Skänka en, när jag köper en #vadjagkangora #45

VadJagKanGöra #45: Jag kan skänka en, när jag köper en. Andra människor har samma behov som jag själv. Jag behöver mat och dryck, kläder och skor, hygien- och hushållsartiklar – och detsamma gäller för mina medmänniskor. Därför kan jag hjälpa någon genom att köpa två exemplar när jag handlar och ge bort det ena till någon som inte har möjlighet att handla själv. På så vis blir min ansträngning minimal, men nyttan för min medmänniska kan bli stor.

Det finns företag som bygger på den här principen, till exempel TOMS skor. När jag köper ett par av deras skor, så skänker de också ett par till någon annan. Kanske kan jag hitta fler företag med samma upplägg och välja att handla hos dem?

don-ross-iii-195103_unsplashLiten
Foto: unsplash.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s