Lyssna med öppet sinne #vadjagkangora #40

VadJagKanGöra #40: Jag kan lyssna med öppet sinne när någon framför sina åsikter, särskilt om de inte motsvarar mina egna. Jag kan aktivt försöka lyssna till vad olika personer faktiskt tycker. Ett enkelt sätt att göra det är att lyssna på ”Ring P1” eller liknande program. Genom att ta mig tid att lyssna kan jag lära mig mycket om andra, såsom vad som är deras farhågor och förhoppningar. Lyssnandet kan bli ett sätt att skapa förståelse.

Radio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s