Köpa en majblomma #vadjagkangora #39

VadJagKanGöra #39: Jag kan köpa en majblomma. Majblomman har en mer än 100-årig erfarenhet av att arbeta med olika typer av verksamhet som verkar för barns bästa. När jag köper en majblomma, så ger jag stöd till barnen på min egen ort, eftersom pengarna går till det lokala arbetet. Pengar satsas också på forskning och påverkansarbete om barns rättigheter. Majblomman finns i flera olika prisklasser, och dessutom finns några andra produkter om jag vill stödja verksamheten lite extra. Jag kan läsa mer om vad som finns att köpa, vad pengarna går till, och mycket mer, på www.majblomman.se

MajblommaFotoAsaWengelin
Foto: Åsa Wengelin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s