Vidga mina musikaliska vyer #vadjagkangora #38

VadJagKanGöra #38: Jag kan vidga mina musikaliska vyer och på så sätt få inblick i andras kultur och språk. Få saker kan väcka känslor som musik. Det är till och med så att vi ofta definierar oss utifrån vilken musik vi gillar. Vi är hårdrockare, punkare eller operafantaster. Ett sätt att enkelt vidga mina vyer är därför att lyssna på musik som jag normalt sätt inte lyssnar på. Jag kanske upptäcker något nytt och får en bättre förståelse för vad andra tycker om.

MusicUnsplash
Foto: Artificial Photography, Unsplash.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s