Delta i välgörenhetslopp #vadjagkangora #33

VadJagKanGöra #33: Jag kan delta i ett välgörenhetslopp. Runt om i landet arrangeras olika lopp och ibland erbjuds möjligheten att springa till förmån för någon välgörenhetsorganisation, som t.ex. Göteborgsvarvet som har en startgrupp för välgörenhet. Andra lopp har som huvudsyfte att samla in pengar till välgörande ändamål; här finns en lista på välgörenhetslopp.

Samtidigt som jag får en anledning att motionera kan jag visa för min omgivning att jag står bakom insamlingens syfte. Alla vinner på detta!

 

DSC_0101
Foto: Jonas Leander, Flickr, CC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s