Gå en kurs #vadjagkangora #29

VadJagKanGöra #29: Jag kan gå en kurs. Jag har drömmar om att utvecklas, och jag kan leta upp en kurs inom just det som jag är nyfiken på. När jag går en kurs lär jag känna andra med samma intresse, och jag växer i mötet med dem. Vilka yrken vi har, hur mycket vi tjänar, i vilket land vi är födda eller hur vi väljer att benämna vår könstillhörighet blir oviktigt när vi möts i vårt gemensamma intresse.

Inom studieförbunden finns en mängd kurser om allt från italienska och yoga till knyppling och analogt foto. Jag kan lära mig asiatisk matlagning eller skaffa mig ett förarintyg för fritidsbåt. Jag kan lära mig skriva poesi eller spela luta. Allt är möjligt!

Jag kan leta upp vilka studieförbund som finns i min närhet, genom att börja läsa på studieforbunden.se – och följa Studieförbunden på Facebook eller på Twitter!

22453790771_4bee09d7d1_k
Foto: Helena Taubner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s