Läsa en bok #vadjagkangora #27

VadJagKanGöra #27: Jag kan läsa en bok för att utmana mina egna föreställningar. En bok ger mig möjligheten att i lugn och ro ta in en medmänniskas berättelse. En bok vidgar min egen horisont. När jag sedan läst boken kan jag skänka den till en bekant. Eller så kan jag lämna den på sätet på bussen, med en hälsning till nästa läsare.

img_7581
Foto: Patrik Hernwall

Hemlös. Med egna ord. (red. Ulf Stolt) (2015) Pocketförlaget.
Hemlösa berättar själva om sina liv.

Sverige. En (o)besvarad kärlekshistoria. (red. Lejla Hastor & Nivin Yosef) (2016) Månpocket.
Invandrade kvinnor berättar om hur det är att vara invandrad kvinna i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s