Starta en fikagrupp #vadjagkangora #25

VadJagKanGöra #25: Jag kan starta en fikagrupp som en mötesplats för människor som vill umgås. Att fika tillsammans skapar samtal och utbyte. Jag kan börja i liten skala och sedan låta det växa därifrån. Om jag till exempel skapar ett facebookevent för min fikagrupp så kan jag nå människor på ett enkelt sätt. Kanske kan vi träffas hemma hos mig eller någon annan? Kanske kan vi baka något tillsammans inför träffen? Eller är det enklare att bestämma träff på ett café i närheten?

Jag kan hitta inspiration hos ”Integrationsfika i Göteborg”. Kanske finns det något liknande där jag bor redan? Att fika tillsammans gör skillnad!

fika
Foto: Helena Taubner (och receptet finns här).

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s