Skapa nya vanor under det nya året #vadjagkangora #24

VadJagKanGöra #24: Jag kan skapa nya vanor. Det nya året blir året då jag bryter, eller skapar nya, vanor. Ett år har 52 veckor. Varje vecka adresserar jag en ny vana. Allt från att låta bli att stoppa i mig socker under en vecka, till att hitta en ny motionsform eller säga hej till brevbäraren. En vecka kan jag samla in sju saker – en varje dag i veckan – som jag egentligen inte behöver, men som någon annan skulle bli glad att få.

Jag kan inspirera andra, genom att berätta (skriva en kommentar) om några av de vanor jag vill skapa. Jag kan också läsa om Micael Dahlén, som skapade 40 nya vanor under ett år.

fireworks_fotoepic-fireworksflickrccby
Foto: Epic Fireworks, Flickr, CC BY 2.0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s