Baka dubbel sats lussekatter #vadjagkangora #22

VadJagKanGöra #22: Jag kan bara dubbel sats lussekatter och ge bort hälften. När jag ändå skall baka inför helgerna, så bakar jag lite extra lussekatter, eller pepparkakor, eller mormors julkaka. Det där lilla extra lägger jag i en särskild påse, knyter med extra fint band, och skänker till någon i min närhet. Kanske till någon som inte är så van vid att fira jul i Sverige? Eller till någon som inte hinner baka själv?

lussedegfotoasawengelin
Lussedeg som räcker. Foto: Åsa Wengelin.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s