Testa appen Let’s Talk #vadjagkangora #17

VadJagKanGöra #17: Jag kan testa appen Let’s Talk och prata med någon som håller på att lära sig svenska. Kanske lär jag mig något, jag också?

Syftet med appen är att ”hjälpa dem som behöver öva lite mer på svenska genom att koppla ihop dem med personer som redan pratar svenska. Vi tror nämligen att det bästa sättet att komma in i samhället är att kunna språket.” Därför kan jag på ett enkelt sätt arbeta för integration genom att ladda ner och börja använda appen!

lets-talk-campaign-image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s