Värna barns rättigheter #vadjagkangora #16 #vistårinteut

VadJagKanGöra #16: Jag kan värna barns rättigheter. Genom att följa initiativet Vi står inte ut och se deras film på YouTube, kan jag bättre förstå vilken närmast ofattbar stress unga flyktingar lever under. Ur denna förståelse kan ett engagemang ta form. Att främja barns rättigheter är en huvudpunkt i FNs konvention om barnets rättigheter – jag kan se till att detta blir mer än en pappersprodukt genom att engagera mig i min vardag.

#vistårinteut

ska%cc%88rmavbild-2016-10-28-kl-06-44-29
Bild: Skärmdump från filmen Vi står inte ut på YouTube

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s