Bli bättre på källkritik #vadjagkangora #15

VadJagKanGöra #15: Jag kan bli bättre på källkritik. Även om jag är van vid ett kritiskt förhållningssätt, så behöver jag påminna mig om att alltid granska information. Ett bra sätt att hålla mig uppdaterad är att följa Viralgranskaren på Facebook eller Twitter. Särskilt viktigt är det att tänka efter innan jag delar information vidare i sociala medier, eftersom det är lätt att felaktigheter får stor spridning där.

kallkritik-vuxna-1200
Bild: Åsa Kronkvist, nattuggla.net/kallkritik-vuxna 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s