Ta en annan väg #vadjagkangora #14

VadJagKanGöra #14:Jag kan ta en annan väg. Jag kan bryta invanda mönster i min egen vardag. Redan genom att ta en annan väg hem, åka en annan buss till jobbet, eller fika i en annan stadsdel än där jag brukar, så kan jag få nya perspektiv på min omgivning och människorna som bor här. Jag kan läsa Peter Kadhammars kolumn i Aftonbladet om Stockholm och Göteborg och inspireras av hans berättelse.

annanvagfotopatrik
Foto: Patrik Hernwall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s