Skriva en insändare #vadjagkangora #11

VadJagKanGöra #11: Jag kan skriva en insändare till en lokaltidning jag brukar läsa. I insändaren kan jag uppmuntra eller bara visa uppskattning för de som jobbar för mångfald och jämställdhet på orten. Jag kan argumentera för mångfald och jämställdhet, för allas rätt till en trygg och utvecklande skoltid, för vikten av att värna miljön inför framtiden, eller något annat som jag brinner för. När jag skriver direkt från hjärtat och är positiv kan jag motverka att media översvämmas av negativ information. Kanske finns det en pågående debatt lokalt där jag bor?

insandare_fotodemokratikollektivetwatchit_flickrccbynd
Foto: Demokratikollektivet Watch it!, Flickr CC BY-ND 2.0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s