Bli ambassadör för #detnyalandet #vadjagkangora #10

VadJagKanGöra #10: Jag kan bli ambassadör för ”Det nya landet”. På så vis kan jag markera att jag är redo att arbeta för integration. Genom att bli ambassadör får jag information från Individuell Människohjälp (IM), som ligger bakom satsningen #detnyalandet, så att jag på olika sätt kan inspirera andra och för att vi tillsammans kan visa på möjligheter. Gemensamt kan vi (som IM uttrycker det på detnyalandet.nu) ”välja möten istället för rädsla, förståelse istället för hat. Vi kan skapa en positiv kraft mot främlingsfientlighet”. Här kan jag anmäla mig som ambassadör: www.detnyalandet.nu 

Jag kan också följa Det nya landet på Facebook och Twitter.

detnyalandet
Foto: detnyalandet.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s