Le mot en främling #vadjagkangora #8

VadJagKanGöra #8: Jag kan le mot en främling. Svårare än så behöver det inte vara att göra världen lite bättre. Jag kan se någon jag möter i ögonen och le. Ett leende kan vända en dålig dag för den som får ta emot det. Därför kan jag undvika att stirra ner i marken när jag möter en främling och istället titta upp och möta personens blick med ett leende. Jag kan göra detta minst en gång om dagen under den kommande veckan,och kanske kommer jag då att utveckla en ny vana. Dessutom är ju ett leende smittsamt, så vem vet: kanske mitt leende sprids vidare?

Smile PhotoPaoloRielaCcByNcFlickr
Foto: Paolo Riela (CC BY-NC 2.0)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s