Låta mig inspireras av “4 brothers and a friend” #vadjagkangora #6

VadJagKanGöra #6: Jag kan låta mig inspireras av “4 brothers and a friend”. Jag behöver förebilder och goda exempel som visar att det går att göra skillnad. Därför hittar jag inspiration i berättelser som den om fyra bröder och en vän som fick nog av att bara se på när den moderna historiens största mänskliga tragedi händer i och runt Medelhavet. De åkte till den grekiska ön Lesbos för att göra vad de kunde för människor som flytt över havet och sedan dess har verksamheten vuxit. Jag kan läsa deras berättelse, se bilder, lyssna på radioinslag och filmklipp på deras webbplats (www.4brothersandafriend.se).

4brothers1friend
Foto: http://www.4brothersandafriend.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s