Kolla upp behovet av volontärer #vadjagkangora #5

VadJagKanGöra #5: Jag kan undersöka behovet av volontärer i min närhet. Att göra en frivillig insats berikar både mitt eget och andras liv. Det behöver inte vara stora, tidskrävande uppdrag. Det räcker med små enkla uppgifter, men som kan göra stor skillnad. Kanske finns det i min närhet någon som behöver min hjälp? För att hitta volontäruppdrag att söka kan jag titta på Volontärbyråns sajt (www.volontarbyran.org) eller höra av mig direkt till olika organisationer där jag bor.

VolontarTrojor
Foto: Helena Taubner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s