Panta och skänka. #vadjagkangora #3

VadJagKanGöra #3: Jag kan panta burkar och flaskor och skänka slantarna till någon som behöver dem. Antingen kan jag lösa ut pengarna i butiken och sedan ge dem till någon, eller så kan jag välja att skänka pengarna redan i pantautomaten. Det är lätt att hamna i samma hjulspår, och göra som jag alltid har gjort. Om jag inte brukar skänka panten, så kan jag därför göra skillnad genom att bryta ett mönster till förmån för någon annan.

Jag kan läsa mer om insamlingar som Pantamera bedriver, som till exempel deras projekt om att Panta mot mobbning.

Pantautomat.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s