Följa (med) Asylstafetten. #vadjagkangora #2

VadJagKanGöra #2: Jag kan följa Asylstafetten, till fots eller på nätet. Asylstafetten handlar om att uppmärksamma orättvisor för människor på flykt, under parollen ”Den som flyr har inget val – ingen människa är illegal.” En grupp människor vandrar mellan två städer, och under sommaren 2016 går stafetten från Malmö till Göteborg, dit de ankommer den 28 juli. Längs vägen kan jag vandra med så länge jag själv vill. På så sätt kan jag göra skillnad genom att visa mitt stöd för Asylstafetten, antingen genom att möta upp dem längs vägen eller genom att följa dem på Facebook.

Jag kan läsa mer på Asylstafettens facebooksida: facebook.com/asylstafetten

Asylstafetten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s